ثبت نام / ورود
مقالات برندها تماس با ما درباره ما

خواربار

تا
تومان
از
تومان
  • مشاهده بر اساس :

احتمالا عبارت خواربار زیاد به گوشتان خورده است. اما آیا دقیقا می دانید منظور از خواربار چیست و به چه مکان هایی خواربار فروشی می گویند؟ در این مکان ها چه محصولاتی به مصرف کنندگان ارائه می شود؟ اگر به دنبال پاسخ این سوالات هستید در ادامه با ما همراه باشید.

معرفی انواع خواربار

یکی از مشاغلی که از زمان های قدیم تا به امروز وجود داشته، مغازه های خواربار فروشی هستند. اما منظور از خواربار چیست و چه محصولاتی در لیست خواربار قرار می گیرند؟ در یک تعریف کلی می توانیم بگوییم، خواربار به کلیه اقلام و وسایل ضروری گفته می شود که در لیست مواد غذایی قرار می گیرند. در زمان خرید خواربار شما با انواعی از محصولات زیر روبرو می شوید که می توانید متناسب با نیاز خود هریک از انواع آن را تهیه کنید. لیست انواع خواربار به شرح زیر است:

  • انواع حبوبات از جمله عدس، لوبیا، نخود، لپه و...
  • انواع لبنیات از جمله شیر، ماست، دوغ
  • انواع آرد از جمله آرد گندم، آرد برنج
  • انواع برنج در برندها و کیفیت های مختلف
  • ماکارونی
  • روغن
  • انواع چاشنی غذا
  • انواع خشکبار
  • قند و چای
  • انواع شیره
  • خرما
  • انواع سرکه
  • ماکارونی
  • شکر
  • انواع میوه و دیگر مایحتاج خوراکی به غیر از نان

البته مغازه ها و بقالی های خواربارفروشی نسبت به گذشته فعالیت کمتری دارند و می توان آن ها را بیشتر در کوچه و محله های قدیمی مشاهده کرد. این روزها، مشاغل سنتی همچون خواربارفروشی، جای خود را به سوپرمارکت ها و هایپرمارکت داده اند. بقالی های خواربارفروشی همیشه جزء محبوب ترین مغازه های مواد غذایی هستند. چرا که می توانند تمامی اقلام و مواد غذایی موردنیاز مصرف کنندگان را به صورت یکجا و با قیمت مناسب در اختیار آن ها قرار دهند.

خرید خواربار

این روزها خرید خواربار نسبت به گذشته بسیار آسان تر و راحت تر شده است. در واقع با وجود فروشگاه های آنلاین، مردم دیگر نیاز به مراجعه حضوری به مغازه یا سوپرمارکت ندارند و می توانند در خانه بدون نیاز به تردد در شهر، اقلام ضروری خود را تهیه کنند. اما از آن جایی که این مواد غذایی و خوراکی می بایست از کیفیت و سلامت کامل برخوردار باشند، می بایست در هنگام خرید خواربار، حتما از اعتبار فروشگاه مورد نظر اطمینان حاصل کرد.

تا اینجا به طور دقیق متوجه شدیم که لیست خواربار چیست و چه مواد غذایی را شامل می شود. اما بهتر است بدانید که این لیست مواد غذایی روز به روز گسترده تر و متنوع تر می شوند. زمانی که به فروشگاه های آنلاین مراجعه می کنید، می توانید به راحتی متوجه این قضیه شوید.

از جمله دسته بندی هایی که در فروشگاه های آنلاین در لیست خواربار می توان مشاهده کرد عبارتند از: انواع پودر کیک، پودر کاکائو، انواع پودر سیر، پودر زنجبیل، پیازهای خلالی خشک شده، انواع نشاسته گل، نشاسته ذرت، عسل، نوشابه، زعفران و... بنابراین این مراکز فروش، کار شما را بسیار آسان کرده اند و شما می توانید در هنگام خرید خواربار، به تمامی محصولات خوراکی که نیاز دارید دسترسی داشته باشید.

قیمت خواربار

قیمت خواربار بسیار نوسانی و متغیر است. هر فروشگاهی لیست قیمت متفاوتی را برای محصولات خود در نظر می گیرد. البته بر روی این قیمت ها نظارت دقیقی می شود. اما با این وجود برای اینکه بتوانید به جدیدترین قیمت خواربار در بازار دست پیدا کنید، لازم است قیمت محصولات را به صورت لحظه ای بررسی کنید.

فروشگاه های آنلاین این امکان را برای شما فراهم کرده اند. آن ها در لیست دسته بندی انواع خواربار، قیمت هر محصول را به صورت کاملا بروز ثبت می کنند تا خریداران بتوانند در جریان تعرفه هر کالا قرار گرفته و متناسب با بودجه خود اقدام به خرید کنند. بسته به کیفیت مواد اولیه، وزن بسته بندی هر محصول، تعرفه آن در بازار داخلی، میزان ارزش غذایی و... قیمت های مختلفی برای انواع مواد غذایی در نظر گرفته می شود.

یکی از مزایای خرید خواربار به صورت آنلاین این است که می توانید از فروش های ویژه و تخفیفی هر مجموعه بهره مند شوید. این مجموعه ها به جهت حمایت از مشتریان، تخفیف هایی را روی قیمت نهایی کالا در نظر می گیرند و محصولات را کمی ارزان تر از حالت معمول به آن ها ارائه می کنند.

تفاوت خواربارفروشی و سوپرمارکت چیست؟

برای برخی افراد این سوال پیش می آید که تفاوت سوپرمارکت و خواربارفروشی چیست؟ همانطور که پیش از این اشاره کردیم، خواربارفروشی ها، مغازه ها و بقالی های ساده ای هستند که از زمان های قدیم به جهت راحتی مصرف کنندگان در خرید، تمامی اقلام ضروری و موردنیاز آن ها را به صورت یکجا تامین و توزیع می کردند. اما رفته رفته این فعالیت گسترده تر شده و با پیشرفت های زیادی روبرو شد. امروزه نوع پیشرفته خواربارفروشی ها همان سوپرمارکت ها هستند.

اما از مهم ترین تفاوت های موجود میان سوپرمارکت و خواربارفروشی، وسعت و مساحت محیطی است که در آن، محصولات به مشتریان فروخته می شوند. معمولا سوپرمارکت ها از وسعت و متراژ بیشتری نسبت به خواربارفروشی های قدیمی برخوردار هستند. همچنین اقلامی که در سوپرمارکت های امروزی به مشتریان عرضه می شوند، بسیار متنوع تر و بیشتر از خواربارفروشی است. بنابراین شما به لیست خوراکی های بیشتری دسترسی دارید. در صورتی که خواربارفروشی ها بیشتر به توزیع انواع آرد، برنج، روغن، حبوبات و دیگر مواد غذایی اصلی می پردازند.

علاوه بر این، معمولا ساعات کاری سوپرمارکت ها بیشتر از خواربارفروشی های قدیمی و سنتی است. برخی از سوپرمارکت ها نیز به صورت دائم و 24 ساعته در حال خدمات رسانی به مردم هستند. در ضمن یکی از تفاوت هایی که در خصوص خواربارفروشی و سوپرمارکت می توان به آن اشاره کرد، این است که معمولا سوپرمارکت ها، اقلام بروز با برندهای جدید را به مشتریان عرضه می کنند که معمولا از قیمت های بالاتری برخوردار هستند. در حالی که خواربارفروشی ها از برندهای عمومی تر استفاده می کنند. به همین علت قیمت خواربار در مغازه های کوچک، کمی ارزان تر از قیمت آن در سوپرمارکت است. اگر در خرید خواربار تنوع محصولات برایتان از اهمیت بیشتری برخوردار است می توانید اقلام موردنیاز را از سوپرمارکت تهیه کنید.